Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Hur ska jag lösa

det jag vill lösa?

Om inte du kan,

om inte du vill.

Jag kan bara be,

och släppa tanken

och hoppas,

hoppas,

att mirakel kan ske.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-22 10:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
..ja ibland kanske det behövs en hjälpande hand...
2012-02-25

    lory
jag tror på mirakel
2012-02-23

    Birgersdotter VIP
Mirakel händer ibland...
2012-02-22

  Sofhia Wirström
fina rader om hopp, om livets mirakel
2012-02-22

  Tosca
Kort och fint.
Hoppas på mirakel.
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP