Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i livet

Att jag har uppnått en ålder
som anses vara gammal
är jag bekväm med

Att fylla 50 år är som
att sätta sig i den där
fåtöljen och njuta av
det invanda

Nötta armstöd och
gropen för rumpan
Kolla igenom vad jag
ska ha med mej

innan jag sätter på
mej skorna för att
gå ut

Liksom tycka om att
stanna upp.
Inte vara tvungen att
se konkurrens i allt
jag företar mej.

Nu börjar jag också
se ålderns förändringar
i mitt utseende

Det som andra ser
av mej och det som
är jag går inte längre
hand i hand

Jag konstaterar detta
men känner ingen panik
Har nog aldrig varit nån

som har intresserat mej
för yta speciellt mycket
För mej är tankar, åsikter
och känslomässiga upplevelser

mycket mer attraherande
och intressanta
Så jag välkomnar det nya
i mitt liv

Medelåldern här kommer jag !!




Fri vers av mjuk
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-23 00:19



Bookmark and Share


    Mejja
För var år blir man förhoppningsvis klokare och
inte är det nån mening att få panik... då kan klokheten glömmas njutas.
2012-03-08

    AA VIP
Fina tänkvärda rader säger jag som befinner mig i medelåldern. Så sant.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk