Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er





När dagarna blir långa då finns ni alltid där
alla ni poeter i rymdens atmosfär
drömmande konstnärer fyllda av passion
diktare och skalder med en ny vision

Känner man sig sorgsen klickar man på start
och svävar ut i etern med en väldig fart
sedan kan man njuta av er poesi
låta sig bedåras av er fantasi

När dagarna blir långa vi talar med varann
byter några ord och språkar litegrann
känner man sig nere man går till favoriter
loggar in och kollar om man har fått meriter

och finns där inga rosor fick man kanske ris
vad spelar det för roll då äran är ett pris
äran att få läsa skriva och bli hörd
ger ju livet mening
och en innebörd


Bodil Sandberg-05












Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-24 22:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint!
2010-07-06

  curra
Håller med!
Det är ju så det är, och att få läsa dina dikter är underbart. Precis som Steve lando får du en ros av mig.
Mycket bra förmedlat och härligt skrivet. :)
2006-01-25

  kath
Ah, så fint .. och med ditt alldeles underbara flyt i språket
2006-01-25

    Mejja
Ja att ha hittat hit till poeter är jag också glad att jag gjort - här känns det skönt att vara. Vänskaplig värme.

Bra flyt och struktur på härlig text! Tack!
2006-01-24

    NoMi F
Just det, håller med i allt ju
Så är det , så känns det
Hittat hit har jag också gjort
är glad för det
2006-01-24

  rebecca d VIP
hmmmvisst känns ni alla som vänner....:)))
2006-01-24

  prinscess VIP
jättefint
tack Bodil
för denna text
bra skrivet och förmedlat
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg