Jag stöder monarkin av hela mitt hjärta. Ingen kan få mig att ändra uppfattning i den frågan. I Sverige råder åsiktsfrihet.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag stöder monarkin av hela mitt hjärta. Ingen kan få mig att ändra uppfattning i den frågan. I Sverige råder åsiktsfrihet.




PRINSESSPRESENTEN

en prinsessa föddes

på min sonsons födelsedag

hjärtat blödde, glödde

av det där som formar mitt jag

Gud välsigne dessa

dessa barn i vårvintertid

malcolm och prinsessan

var välsignade med Guds frid!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    23/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-23 11:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Mirakel från ovan !
2012-02-23

  Jack E. Gladh VIP
Härlig känsla.
Fint skrivet.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP