Jag kommer aldrig att backa när det gäller mitt stöd till monarkin.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig att backa när det gäller mitt stöd till monarkin.




LEVE MONARKIN !

mitt oreserverade stöd

min odelade lojalitet

går till vår kungafamilj

en del av vår identitet

jag vill hylla er i dag

alltid ta er i försvar

ni är bland det bästa vårt land

någonsin haft och har

 

LARZ GUSTAFSSON    23/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-23 18:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag håller med dig
2012-02-23

    ej medlem längre
håller med
2012-02-23

  Jack E. Gladh VIP
Här är jag helt överens med dig.
Vi har en utmärkt form av
monarki. Den utvecklas och
moderniseras hela tiden.
Bra, rakt och modigt skrivet.
2012-02-23

  mare VIP
Stående ovationer !
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP