Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RENINGSVÅG

jag vill tömma huvudet i havet

släcka elden med saltvatten

lämna allt som en gång blev begravet:

bilden, filmen och marskatten

det får inte kosta prestationer

inga krav som ska jaga mig

tömma huvudet på sensationer

sånt som inte behagar Dig

stilla strand där vågorna fått skölja

bort de ord som är villospår

var välkommen vackra, salta bölja

dags för städning och helgad vår

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/2 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-24 07:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivet
2012-02-24

  mare VIP
Underbar dikt !
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP