Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR SOM DET ÄR

jag är ingenting att ha

det vet alla som har levt med mig ett tag

jag är ombytlig och svag

lika inbjudande som en sarkofag

ingenting att satsa på

ingen utdelning i något enda lopp

går omkring och finns ändå

barnsligt glad här i mitt tillitsfulla hopp

 

 

regnet spolar spindeln bort

men rättfärdighetens sol går upp igen

så jag klättrar inom kort

tappar aldrig tråden eller sanningen

ingen superhjälte alls

bara en av de förskräckliga i stan

ingen tar emot en vals

komponerad av en skum erotoman

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-24 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP