Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLID

skönheten vilar

vänlig och mjuk

du ger den ditt

personliga stuk

sött bryts mot salt

i denna gestalt

Gud ger du inget

Gud gav dig allt

 

 

 

formad och danad

hjärta och själ

svävande skir och

ville så väl

ursäkta styrkan

urkraften har

avgudadyrkan

skuggornas tsar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     26/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP