Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon undrar var jag har tagit vägen...




Influensa

Har influensa återkommer när jag blir frisk..

hoppas det känns bättre snart...

för mig och dottern...

saknar alla fina poetvänner..

och poeter.se...

varma kramar...




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-27 12:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Krya på er
2012-02-28

  Maj-Lis VIP
Sköt om er
2012-02-27

    ADI Nehlin
Ta hand om dig!
2012-02-27

    Birgersdotter VIP
Jag saknar dig fina vän ..Bli frisk snart !!!!
2012-02-27

    ej medlem längre
Ja, krya på er där hemma. . .
2012-02-27

  Linda CH VIP
Skickar dig en stor "kryapådigkram"!
2012-02-27

  Anya VIP
Oj då. Krya på dig fina skrivarvännen. Styrkekram!!!
2012-02-27

    lory
loggade inimorse,väldigt hastig ..nu har jag ner tid...o ville se vad du har tagit vägen....ooooohh..krya på er båda två...massor av citroner o te...o sömn....kramar finaste...snart ar du tbx...
2012-02-27

  TT
Krya på dej vännen...bli frisk snabbt!!! =)
2012-02-27

  Rise Little One
Ta verkligen hand om dig och din dotter Nina.

Skickade en påse med ingefärsgodis till er.

Kram,
2012-02-27

    ej medlem längre
Krya på dig!
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP