Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINGSLAG ÖVER NATTKVARTERET

världshistoriens vingslag

sida upp och sida ner

storslagna små inslag

i mitt enkla nattkvarter

vem sa vad till vem och varför?

var och hur och när?

vem var verkligt renlärig

och revolutionär?

 

 

orsakssammanhangen klarnar

utmed resans gång

bakåtsträvare som jag kan

läsa dagen lång

dåtidsmänniskan och sedan

nutidsmänniskan

mycket finns att lära av

decennier som försvann

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     27/2  2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-27 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP