Självfallet kan man sjunga denna text till melodin "Enola Gay". Kära nån! Vad tror ni om mig egentligen???

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självfallet kan man sjunga denna text till melodin "Enola Gay". Kära nån! Vad tror ni om mig egentligen???




B T K

 

hey, B T K

you should have stayed at home

yesterday

they will put you away

because you freaked out

and went astray

hey, BTK

truth will catch up with you

anyway

why did you have to play

those silly games

now you'll have to pay

 

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2012-02-27 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP