Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grundkurs

allt som är värt att räkna
är samlat från tusen platser
är tusen nyanser och röster från jordens alla hörn
är alla färger och former skulpterade till ett enda
är härjat av stormar och blekt av sol
är vilja och hopp
är drömmar
är flykt -

är du




Fri vers av Moa Paulsson
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-15 20:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Av takets dropp bryts stenen ner
av heta vindar och stormar
bryts stenen ner till sand
av andra krafter bryts hjärtat ner
2012-04-13

    kivu
Så fint!
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson