Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är till henne!


Kyssen från en Viola

Vet du om när mina läppar vidrör dina
snöar det, ett snötäcke som glittrar i mina ögon
lyser upp som fyren vid kusten

Men du glänser som horisonten
och reflekterar en del utav mig
vägled med din passion

En ljuvlig doft utspridd vid ängen
dina pupiller vidgas för sanningen
om något vi känner för varandra

Början ger kärlek en större mening
utan ord lyser du upp i mörkret
inget kan bekräfta vad som sagds mellan våra hjärtan
se ditt läppavtryck på min kropp


Bland miljoner blommor
är endast dina läppar
nyckeln till mitt hjärta
för jag har blivit…


kysst av en Viol




Fri vers av M.A.J.R
Läst 359 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-01 12:11



Bookmark and Share


  helenita VIP
Underbart vacker!!
2012-03-29

  Ninananonia VIP
:) Vacker denna kyss
2012-03-09

  Filosofen2
Denna tjej är nog så lycklig:).... Ååå du får även denna magiska dikt att skina i månskenet där du blir kysst från en viol bland snöflingors lek medan månen sakta söker himlavalvet.....

Bokmärks!!!!!
2012-03-05

    lory
oooohhh
vackert,magisk
2012-03-04

  Eva Langrath VIP
ömsint vacker
2012-03-01

  Maiah VIP
så ska penseln dras av en konstnär...vackert..
2012-03-01

    svarta ängeln
Vackrare kan det inte bli!
2012-03-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Magisk ord-komposition. =) Mycket vackert skaldat. =)
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R