Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ibland är livet bara...BRA...även om inget egentligen har hänt och inget egentligen har ändrats... =)


Ännu en morgon...


Ännu en morgon
Ännu en underbar morgon

Små ord
Små vardagliga ord
Små underbara vardagliga ord
Från en älskad
Från en vän
Från den vackraste

Och mitt hjärta
Sjunger åter en sång

Av glädje...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 276 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-03-02 09:29



Bookmark and Share


  Angeldust
Ler och glädjs för & med dig,.fina vackra glädjande ord kram sunny
2012-03-04

  prinscess VIP
mycket fint
2012-03-02

  bittemi VIP
Härlig text! Den vardagliga glädjen är livet!
2012-03-02

    lory
livet sjunger kärlekstoner i din själ med doften av nästkommande vår....lallalalala
kram
2012-03-02

  Minkki VIP
små nära ting...
2012-03-02

    Birgersdotter VIP
En sann sång om vardagslycka...
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT