Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jycken, lillgrabben och jag har varit på promenad på landet hos en väninna...


Leriga stövlar av skinn

in i buren, med jycken
färdas i bil en sväng
komma fram till en feg liten voffsing
som gömmer sig bakom mattes ben

men idag var hon nyfiken
hon har gjort framsteg, Mila som jycken heter.
Neo, var glad, på, översvallande social

kom så går vi matte,
luktar så gott på landet
uj, vad han drog,
stretade på
skavsår i händerna

men han var lycklig
ute i vårsolen med matte
både lervälling, is och skogspromenad

kaffe smakade gott efter promenaden
och jyckarna lade sig tacksamt och sov.

stövlarna får putsas innan de kan användas igen...




Fri vers av lilla t
Läst 247 gånger
Publicerad 2012-03-04 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t