Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet under ansvar


Den man släpper längst in ges också
möjlighet att orsaka det största kaoset




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-07 12:31



Bookmark and Share


  Alfie M
Huvuden på spiken!
2012-03-07

  kerstin skriver VIP
så sant så sant
2012-03-07

    Ordkonstnär
Träffsäkra ord!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria