Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let's


ja
let's do it grabbar

let's starta krig och
göra barn

mosa människor och
kasta sten

i grottor

kom igen nu gubbar
let's grilla några råttor

sticka på pinne
sticka pinne

andra huvudet före
let's rusa rakt in
i en vägg

krossa lite tegel

efter en rejäl rackare
med stackare

let's bryta oss in och
bryta oss ut
ur mänskliga fängelsen

med kofot

spri sprit sprit
skit skit skit
saliv saliv saliv

grus och käft och
blod och bäst

let's sätta varandra
på pedistal

let's lära våra barn

och let's för guds skull
aldrig
någonsin

släppa taget




Fri vers av Människa
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-08 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa