Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kejsaren..limerick



Så var det Kejsaren utan kläder
som gick genom alla städer
folket sig huka
när han släppte en ruka
men själv blev han stolt som en tjäder




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-26 09:56



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
vad är en ruka?

bra rimmat igen....:))
2006-01-26

  Åsa Gustavsson VIP
Vad han tuppar sig,
Guldtuppen!
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg