Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2000 meter från oceanen beväpnar jag mig med vingar.

2000 meter från oceanen,
på en sylvas och kantig sten,
sitter jag,
med fötterna lätt nedgrävda i sanden.

Jag tänker tankar,
i form av bubblor,
som spricker inuti skallen på mig.

Det får mig,
att långsamt tyna bort,
tills jag själv är en bubbla,
eller möjligtvis ett moln.

Uppe i skyarna,
med mina armar utsträckta,
hoppas jag på att en dag,
få komma insvävandes,
i dina tankar,
vart du nu är.

För det vet jag inte än.

Så därför beväpnar jag mig med vingar,
för att finna dig,
min kära.

Vart du nu är...




Fri vers av Glömmaren
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-09 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert :)
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Glömmaren
Glömmaren