Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ideologisk filosofi.


När sirenerna väl börjat blinka.

När sirenerna väl har börjat blinka,
är det försent att göra något åt situationen.

När sirenerna väl har börjat blinka,
finner du ett ljus,
som tyder på mörker,
men ändå visar att en räddning är på väg.

Men vad gör det?

En sådan situation går ändå inte att rädda när den väl inträffat,
och inte heller efteråt,
och lika hopplöst är det i samma moment som den sker.

Kanske du inte ska ta så mycket ansvar för vad som händer runt omkring,
utan låta var och en sköta sitt,
och om du innehar orken,
ge samtliga individer möjligheten att göra detta.

Vilket är viktigt att du så fall gör,
för annars kommer personen du trampat på när du tog avsats mot stjärnorna, att dra ner dig i fötterna innan du ens lyckats nå molnen.




Fri vers av Glömmaren
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-09 21:24



Bookmark and Share


  AmandaCL
vad bra den va
2012-03-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Håller med föregående talare
2012-03-11

    ej medlem längre
Det här var grymt bra!
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Glömmaren
Glömmaren