Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite vemod

sängen är utfälld
sängen är dubbel nu
men det är trots allt bara jag
som sover här

täckena är kalla
madrassen märkligt halkig
musiken känns kastrerad
insomnia är kung

tysta friska andetag
sängstommen knakar
kyrkogården växer
medan livet höjer sin ribba




Fri vers (Fri form) av ester.b
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-09 23:16



Bookmark and Share


  cilax VIP
avslutningen är storslagen
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b