Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan gråter regn

Ibland springer tiden ifrån,
ibland ber jag om mer.
Men oftast faller jag bara med
och låter längtan gråta regn.

Har blivit tyst och räknar sekunder.
Sången dör och jag är rädd.
Rösten bär mig inte längre fram till dig.
Den skakar sorg tillsammans med mig.

Ibland springer tiden ifrån,
ibland regnar det hysteriskt och för mycket.
Ibland ber jag om mer,
men oftast faller jag bara med.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 320 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-03-10 22:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör på djupet "APPLÅD"
2012-03-12

  kerstin skriver VIP
du beskriver det så väl.
jag tycker mycket om din fina text!
bra bra.
2012-03-11

    ej medlem längre
titeln är oerhörd
2012-03-11

    Birgersdotter VIP
Så stark text
Orden fångar mig
2012-03-11

  LenaJohansson VIP
fint diktat
2012-03-11

  Dandelion
vackert skrivet,
å så vitt ja hört,
din röst bär vidare...
kram på dig,
G.
2012-03-11

  issac.a.m
poesi som utforskar själen..
Underbart skrivet...
2012-03-11

    ej medlem längre
Väldigt stark text!!
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna