Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ibland tänker man bara så mycket....för mycket...?...


Jag tänkte...


Jag tänkte
Att du kanske
Saknar mej ibland
Tänker på mej ibland
Såsom jag
Gör med dej

Jag tänkte
Att det finns dagar
Då jag tycker
Att det vore bättre
Att du hatade mej
Än att du
Var ljummen

Jag tänkte
Att det vore bättre
Att vara din fiende
Än bara
Din vän
För jag tänkte
Att är det något
Som jag inte vill vara
Är bara
En vän
Bland andra

Jag tänkte
Att du är vackrare
Än någon annan kvinna
Jag någonsin sett
Jag tänkte
Att jag någon gång
Ska säga det till dej
Igen

Jag tänkte
Att jag blir glad
Av att läsa dina ord
Om dina ord
Är det enda
Som du vill ge mej
Som du kan ge mej
Nu...

Jag tänkte
Att jag vill vara särskild för dej
Som du är särskild och speciell
För mej

Jag tänkte
På dej

Och då tänkte jag

Att jag ju alltid
Bara tänker

På dej...



TT

(c) 2012






Fri vers av TT
Läst 271 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-03-12 11:15



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra skrivet. =)
2012-03-14

  Ninananonia VIP
:) hihi så fint man blir glad av din text..
2012-03-13

    lory
att tänka för mycket...inte lätt men skriva kan du min vän
2012-03-13

  Silverstripe
Ger en ömsint och lite sorgsen känsla. Fint!
2012-03-13

  Angeldust
Jag tänker ge dig en applåd för denna vackra tänkande text *applåd* kram sunny
2012-03-12

    Birgersdotter VIP
Ja svårt vara bara vän...
2012-03-12

    ej medlem längre
Jag tänker...att den här texten tycker jag mycket om...ömsint och längtande såsom bara du kan skriva.
2012-03-12

  Rise Little One
välkommen tillbaks TT.... ja, man tänker för mycket ibland...
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT