Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är i dikten



De är så många, ord på ord som bildar mening
skriker, klöser, river – ler och skrattar
somliga älskar andra är så vilsna att de inte ens vet, att de är ord som är skrivna för att beskriva

hur det känns – att leva









Fri vers av Baystream
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-12 14:33



Bookmark and Share


    Noomi
underbar..
som livet och orden..
2012-03-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så talande och fin. =) Bokmärker. =)
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream