Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden är inne



Inatt
vill jag ge dig min dröm
den om höstens fägring
och dansande dimma
den om vinterns stjärnor
och frostiga timma

Inatt
när tiden är inne
kom rör vid mitt hjärta
frigör mitt sinne
ur sorger och smärta

jag vill ge dig min dröm
den om vårens sippor
och grönskande dar
den om sommarens sol
på en himmel så klar


Inatt
då månskäran lyser
över hav och land
kom
gå med mig
på drömmarnas strand

Bs-06







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 737 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-26 20:43



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
...något så kärleksfullt...
2006-01-27

  rebecca d VIP
denna dikt är så vacker så jag får tårar i ögonen...jag vill ge dig min dröm...finns det nåt finare att ge?
2006-01-27

  Anders P VIP
mina tankar går till telepatisk kontakt. Hur mycket av sådant har gått förlorat genom all elektromagnetism vi omger oss med via mobiltelefoner, datorer och annat?
2006-01-26

    Mejja
Oh denna är så mjuk och behaglig i sin ton. Undergod läsning!!! Gillargillar. Vad trygg den känns.
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg