Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vild tid under solens stånd...


Sommarståndet

släckte törsten med vin

lådvis med lådvin
med tetra

rött vitt rosé

amarone

skit samma om syftet är gott

månen och jag fortsatte dansa tappert omkring

vilda galna

på den öde ängen

vid den ensamma vägens slut i den gudsförgätna hålan i obygdens början

dag blev natt

en uggla hoar glatt åt min nygjorda jordängel




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 300 gånger
Publicerad 2012-03-15 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman