Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslöst

Tänk att leva sitt liv
utan kärlek
att aldrig få ömhet
utan istället
få utstå hån och smälek

Att inte få höra ömma ord
att ensam
få vandra här på vår jord

Att under hugg och slag
vakna upp
till en ny morgondag




Fri vers av mickech
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-15 20:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Du berör i ord.. på djupet.. alla är värda kärlek...
2012-03-16

  helenita VIP
Empatiskt...
Många som har det svårt!
2012-03-16

    lory
empati i dina ord..kram
2012-03-16

    ADI Nehlin
tyvärr är det många som har det så..väl skaldat
2012-03-16

  Linda CH VIP
Vad fint att tänka så empatiskt om de som har det svårt.
2012-03-15

    annikaelisabet
Står nästan inte ut med tanken på att många tvingas leva så... Fint tänkt och skrivet!
2012-03-15

    ej medlem längre
Du skriver så fint...måtte alla få lite kärlek!
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech