Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dödsskuggans dal

Tänk att ständigt få vandra
i dödsskuggans dal
du har inget val

Du har bränt
alla broar till tryggheten
vänt ryggen åt alla du känt

Allt för att du inte ska ha något val
nu, när du lider alla helvetes kval

Han väntar på dig
med sin lie och cape
du frågar tyst
väntar du på mig.....




Fri vers av mickech
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-16 12:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Oj så mörkt... den här var verkligen bra...
2012-03-16

    ej medlem längre
Du skaldar vemodigt och vackert om det svarta och skrämmande.
2012-03-16

    lory
fint skaldat om den svarta damen..döden....
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech