Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets teater

visst smälter vi in min kära
vi passar i fina salonger
lite chickt revolutionära
vi sjunger diskreta sånger

så gåtfulla metaforer
vi skapar med vår poesi
parnassens små matadorer
med tjuren som alibi

vi skålar och konverserar
men aldrig att vi förargar
vem biter den hand som serverar
nej inte ens svultna vargar

vi vet hur man för sig min kära
och bugar för mecenater
det är enkla och elementära
aspekter av livets teater




Fri vers av Anders P VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-16 23:03



Bookmark and Share


  helenita VIP
aspekter av livets teater... Gillar!!
2012-03-23

  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra skaldat!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP