Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...typ som nu då...


Ekorrhjulet...


Ibland är det
Livet självt
Som skriver handlingen
I livets bok

Som sätter mej
I ekorrhjulet
Tvinger mej att springa
Låter livet rinna bort
Försvinna och dunsta

Får mej att leva
Utan att ha gett mej chansen
Att få dej
På riktigt
Att älska den jag älskar
Att säga det till dej

Ibland är det
Livet självt
Som låter mej springa
Tills jag inte kan springa mer
Tills allt
Är försent
Låter mig springa
I ekorrhjulet
Tills mina ben
Inte längre kan gå
Inte längre bär mej
Till din dörr

Ibland är livet

Inte snällt...



TT

(c) 2012






Fri vers av TT
Läst 332 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-03-17 09:46



Bookmark and Share


    lory
det är livet min underbara skrivarvän..kram
2012-03-19

    ej medlem längre
Dina ord fängslar mig...som alltid.
2012-03-17

  bittemi VIP
Nej livet är inte alltid vänligt. Tycker om din text
2012-03-17

  Rise Little One
du är en del av livet så egentligen är det inte bara livet som inte är snällt mot dig själv....
2012-03-17

  LenaJohansson VIP
så sant..bra
2012-03-17

    Birgersdotter VIP
känner texten---så sant
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT