Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

klär jag av mig för dig
utan en tråd på kroppen
står jag här framför dig

och du
vänder bort blicken
med avsmak
vänder dig om tillbaka
och stirrar sönder mig
med ett hånflin spelande på dina nariga läppar

GUD, vad jag hatar DIG!

Ditt förödmjukande sett
till intet gör mig
skalar bort
lager för lager

naken
ensam
full av tårar

slits jag sönder framför dina fötter
badar i min egen förnekelse
plaskar omkring i mina tårar av förakt

vänder mig om och skrattar högt,
tror du på tomten?




inte jag heller...




Fri vers av lilla t
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-18 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t