Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig

älskling låt mig hålla om dig i natt
slicka dina sår
laga dina spräckta sömmar
sicksacka
klistra
hela

dig


förlåt mig

jag är ledsen
för att du sårat mig
åren som passerat
minnen som flytt
som lämnat en hålsöm
av oläkta oförrätter

och ändå
älskar jag dig
hela dig


dig

förlåt mig

kanske om
orden blev rätt
skulle du förlåta mig då
skulle jag förlåta dig

och älskling
ge dig hän
vakna hos mig

förlåt mig
är allt du kan säga
efter alla svek
minnen blossar upp
orden trotsar mig
de sviker
röster brister

och ändå
älskar jag dig
hela dig

men vi kan hålla av varandra i natt
tillsammans
hela varandra

Jag älskar dig
är allt som du kan säga,
och jag somnar i din famn

snälla, förlåt mig
jag är känslomässigt
handikappad
i din närhet

säg vilka ord som är rätt
så jag inte säger fel
så du kan bli min

Jag älskar dig




Fri vers av lilla t
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 23:06



Bookmark and Share


  mickech
En vacker bön om förlåtelse, mycket bra!
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t