Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt beroende tar livet av mig - en helt jävla vanlig text

Vi planerade att dela livet
tillsammans
men nu
tvivlar jag
starkt

du har dragits in,
sedan din sjukskrivning,
i ett datorspelsberoende

säg för fan inte att det är en sjukdom för då jagar jag dig naken skriandes genom natten

allt beroende har ett val
ett beslut tas
av egen fri vilja - en sjukdom är inget val,
den drabbar dig
vare sig du valt det eller inte

jag valde inte att datorspelen skulle ta över vårt liv
valde inte heller att du hellre pratar med människor från hela vida världen före din familj

om jag knappt ser dig
hur kan vi då säga för alltid
vårt sätt till kommunikation är udda
via datorn, sms, eller inte alls

du undrar varför jag inte vill
släppa till

Du smeker fel mus, för helvete!




Fri vers av lilla t
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-18 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t