Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var så länge sedan

som du log
skrattade
och jag dog
inombords

jag minns inte ens dagen
då vi grät
förlät

tårarna tycks aldrig ta slut

träffa andra får jag göra precis hur mycket jag vill
du hindrar mig aldrig
det du inte tycks förstå är att jag är så ensam här utan dig
som en istapp utan snö

snälla, älskling förklara för mig
när jag gjorde fel
vad jag valde fel

en lycklig minut med dig,
motsvarar en vecka i helvetet
och jag tycker om värme, älskling

min taltant sa åt mig att se till att ha lite kul,
att inte bara göra alla måsten
men hon fattar inte heller att jag är så ensam utan dig
som en korv utan bröd

hon måste vara galen - ska be henne ringa nån...

jag vet, vet alltför väl att livet med dig älskling
ibland är outhärdligt, ett helvete på jorden
riktigt jävla svårt
men jag vet att när du verkligen är du
då finns det inget, inget alls som vinner över dig

du är min
jag är din


väntar på dig




Fri vers av lilla t
Läst 180 gånger
Publicerad 2012-03-18 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t