Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singel och övergiven på insidan - gift och hatiskt på utsidan

mitt liv har förvandlats till en fars
utan att någon orkar skratta

jag spenderar dagarna i ända på jobbet
medan du är hemma
och älskar med din dator

jag hatar henne glödhett!
känner mig brädad
övergiven, som singel

jag hatar dit sätt att spela utan mig
inte för att jag vill vara med
men det är tiden jag vill åt

vad är det som lockar
drar dig ifrån mig
så jag blir ensam

om spelet levde skulle jag döda det
jag hatar dina spel, det är många konkurrenter som jag har
och jag är snäll och hatar dem alla lika intensivt
som Emil i Lönneberga hatar all snö i Småland, när drängen Alfred fått blodförgiftning

så mycket hatar jag datorspelen som du förförs av
du ser mig inte
du hör mig inte
det är som om du suttit i 3 sekunder
när jag säger att middagen är klar
då har du bott framför datorn i 6 timmar

hur kan jag få dig att välja mig
att sluta spela de där jävla spelen

Jag hatar dem och du har bara roligt

jag hatar dig!




Fri vers av lilla t
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-19 00:05



Bookmark and Share


    Trast
Intressant vardagsdikt.
2012-08-21

  mickech
Spelberoende är inte att leka med det har förstört många äktenskap.
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t