Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelmoralen

Dubbelmoralen talar till mig varje dag
Ibland skriker den mig direkt i örat
Jag blir nog snart döv

Dubbelmoralen talar
Dubbelmoralen hör
Dubbelmoralen ser

Jag hör
Jag ser
Jag förstår

Men snart blir jag väl alldeles döv
Alldeles blind

Dubbelmoralen har klivit över mig
Klivit på mig
Men jag går på
Gör igen
Igen
Och igen

Hej dubbelmoralen
Hej.




Fri vers av MissCaylin
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-20 00:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl framförd känsla, nu vet jag ju förvisso ej vad som åsyftas, men så länge du får ut vad du vill, så är det nog gott nog.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin