Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Arkivet


Insikt

Ditt ansikte ler
men under ytan
är det ingen som ser

Att livslusten
är brusten

Du har i många år
burit henne i ditt hjärta
är det då då konstigt att du fäller en tår
och känner så stor smärta

För ni vet båda två
att du snart får gå....




Fri vers av mickech
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-20 10:46



Bookmark and Share


  Rosen VIP
en text som berör
dina ord ger mig bilder, vackra vemodiga
2012-04-15

  katastrofromantiker
Håller med om att livslusten är bruten
är ett vackert uttryck.

Viktigt att få gråta och känna sorg.
2012-03-28

    livspoesi
tycker om din formulering "livslusten är bruten"
din text känns i hjärtat.
2012-03-21

    ej medlem längre
Du skriver så vacker om vemodet och sorgen.
2012-03-20

  Linda CH VIP
Övergivenhet gripande beskrivet.
2012-03-20

  Anya VIP
En sorgsen ton som berör.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech