Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Arkivet


Döden

Dödstankarna flyger och far
det är nästan allt
som finns kvar

Döden dröjer sig alltid kvar
när allt annat försvunnit
så är döden allt man har




Fri vers av mickech
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-20 10:48



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Tänk om vi kunde lära oss
att se döden som en vän.

Vi vet ju ingenting om EFTER.
2012-03-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vemodigt... och sant
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech