Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad som gör ont...


Det finns något
Som sårar mer
Som gör mer ont
Som skadar värre
Än elaka onda ord

Det är
Inga ord

Alls...


TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 381 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-21 12:37



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Klokt och bra skrivet. =)
2012-03-22

  kerstin skriver VIP
visst är det så,
2012-03-21

  Anoo Niskanen VIP
Sant
2012-03-21

  helenita VIP
det är så sant
2012-03-21

    Birgersdotter VIP
Då gör det verkligen ont.....
2012-03-21

  Linda CH VIP
Att ignorera är ett starkt, elakt vapen!
2012-03-21

  Rise Little One
det är så brutalt och nonchalant, den där tystnaden!
2012-03-21

  thyra
Så sant!
2012-03-21

    lory
ja ..det är sant..att ignorera är det värsta som finns....kramar till dig fina TT....
2012-03-21

    ej medlem längre
Jag kan inte annat än hålla med,

De gör ohyggligt ont....


kram...
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT