Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...lugnet och tryggheten efter beslutet...


Nu vet jag...


Jag vet inte
Hur vägen går
Om den är lång
Eller kort

Jag vet inte
Om det gör ont
Eller känns skönt
Eller inte känns alls

Jag vet inte
På vilken stig
Livet för mej
På min resa

Men jag känner frid

För nu vet jag
Vart jag

Ska...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 334 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-03-22 08:40



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Fina tankar ... Undrande, frågande .. för att äntligen veta ...
2012-03-23

  Angeldust
*Ler* yes lycklig för din skull, gott att höra. kram
2012-03-22

    Birgersdotter VIP
Det är lycka
2012-03-22

    ej medlem längre
Trygga ord om att ha hittat hem i sig själv...
2012-03-22

  Maiah VIP
jag tycker om din beskrivning om att "gilla läget" och att våga vila i steget utan att förlora balansen....
2012-03-22

    Anneli A
Rätt som det är mitt i allt kaos, så vet man plötsligt vart man ska...
2012-03-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rader med styrka och insikt. =) Väldigt bra. =)
2012-03-22

    lory
äntligen...du tar säkert den rätta vägen.....följ dit hjärta
2012-03-22

  Rise Little One
Du har nu kommit till insikt...
Underbart.... Önskar dig modet och styrka...
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT