Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildvuxen

välter trädgårdsskottkärran
tippar ikull vattentunnor
tvingas genom täckbark

driver upp ur benhård asfalt
flyttar grus och småsten
tvingar bort vattendroppar

lever
växer
frodas

idisslar
tuggar
suger

längtar efter solen
sträcker
räcker
fram

sinnesfrid




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t