Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryck inte ned mig!

Se mig!

eyyy,, se på mig!

Jag kan, så mycket mer än du tror!
Utmana mig inte

Tryck inte ned mig!
Ge fan i det

Jag kan själv
låt mig vara
sårsprit luktar så illa
förstör förförings strassen

vill vara ifred
slicka mina variga sår
linda svansen om nosen

ligga här och ruva

men när du kommer hem efter en lång arbetsdag
Så älskar jag bara dig,
skvallrar om hela dagen och ler med hela svansen.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-22 19:54



Bookmark and Share


  thyra
Gullig läsning!
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t