Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dag

jag är alltid ensam
du är borta
ensam

varje gång
när vi möts
är allt annorlunda
nytt

om jag är här
utan
dig

hur kan det då vara vi?
Varför är vi inte tillsammans
vi

När vi är tillsammans
kan jag inte motstå
dig


varför är det inte vi
när allt är så annorlunda
tillsammans
oss

är svårt att motstå
dig
oss
mig
vi

som sockrad grädde...




Fri vers av lilla t
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t