Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisont

Vi färdas
mot samma mål
oändligheten
på vägen
möter vi
väsen
av oss själva
horisontens horisont.




Fri vers av lory
Läst 802 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-03-28 09:08



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En tänkvärd text att filosofera över...
2012-09-04

  Anya VIP
Jaa vi är verkligen en del av storheten, du målar så fint med orden.
2012-04-20

  issac.a.m
Underbart
2012-04-01

  Suzy med punkterna
Som en evighet.
Gillar!
2012-03-30

  Jean-Michel Orblin
Låter som vi mött i en annan värd efter döden!
metaforiskt
2012-03-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2012-03-29

  Hanna Mari Wallin
spännande formuleringar som berör...
2012-03-28

    tramp
resan är allt !
Jag tycker om texten, tankeväckande !
2012-03-28

    ej medlem längre
Så vackert formulerade ord.
2012-03-28

    ej medlem längre
Ett svindlande perspektiv du målar upp.. oändligheten.. bakom varje horisont finns alltid en ny horisont... Tycker om att se livet som en resa... i både rum och tid
2012-03-28

    Birgersdotter VIP
vackert och föder tankar
2012-03-28

  Bo Himmelsbåge
...vi reser både inåt och utåt och möter hela tiden väsen av oss själva...horisontens horisont...vi är alltså början och slutet om jag tolkat dig rätt...underbart...!
2012-03-28

  Katarina O´Nils Franke
Otroligt djupgående och vacker.
2012-03-28

  ERD-man-SKY VIP
M. Intressant dikt!

En tanke: jorden är rund och därför om vi färdas alldeles för fort möter vi i slutet oss själv :), hm… kan det vara sant?
2012-03-28

  Anya VIP
Jaa vi är små. Bra ordat.
2012-03-28

  in effigie VIP
dina ord är en resa i vacker tidlöshet...horisonten och livets hjärta mitt i vingspannet....underbart...
2012-03-28

  Rise Little One
som en tankeställare.... Bravo Lory...
2012-03-28

  Linda CH VIP
En lång väg att gå men förhoppningsvis lärorik. Insiktsfull och vacker text som tål att läsas många gånger!
2012-03-28

    ej medlem längre
mmm.. underbara väsens
resa
2012-03-28

  Lars Hedlin
En spegelbild av vårat inre....
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen