Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blomsterbud

om jag aldrig grät
vore jag din flyende vårflod
den som svepte med
hela sommaren

kastade mig mot skyddet, funnen
under löven, där hjärtat inte skrek
och fåglarna inte störde
min molande sorg

tyst, fick jag vila under tröstfullt vintertäcke
bedöva mig, dina händers kvarhållna stoft
vakna naken igen, och tillräckligt utvilad
att åter mäkta, fly

din nya,

doftande vårbukett 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-24 22:37



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör själens rörelse

och jag kan inte annat säga än tack
jag vet att du inte tycker mitt tack är märkligt
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo