Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidskapseln

Jag steg ombord
kapseln tog mig tillbaks
i tiden

Där var vi
genom årstider
och dagar
som flöt ihop
med nätterna

Vi sprang
genom natten
och allt omkring oss
upptäckte vi
för första gången

Tiden var evig
och vi kunde
ha roligt
åt försvinnande lite

Men jag fick
bara en tur i kapseln
och de där
ungdomsåren
är förbrukade de också




Fri vers av maverick
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-24 22:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

maverick