Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden finns där när man behöver den...


När döden talar om

döden

en kär vän

hälsar på

vi brukar konsultera ihop med en pava
bushmills

men bara när vi känner för det
annars

låter vi varandra vara

ömsesidigt

men ibland skojar han till det

döden alltså!

och det drabbar mig




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-03-26 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman