Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund för dig är en evighet för mig

Jag ville kramas ikväll
har haft en tuff dag på jobbet
men du
tycks inte förstå det

visserligen frågade jag inte rakt ut
om vi ska kramas, sexa eller så
men jag tyckte själv att jag antydde
att intresse fanns

du skulle bara, precis som Alfons Åberg, göra något litet för några minuter
men tiden dras ut till en evighet för mig

10, minuter blir så lätt en timma framför datorn...

så nu går jag och lägger mig en aning besviken
utbytt och raderad...

God natt!




Fri vers av lilla t
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-27 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t