Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly fågel fly

Känner dig i hela min kropp
du för mig sakta in
mot kärlekens topp

Din älskog
gör att jag
inte kan få nog

Men du är en sällsynt fågel
som då och då bryter sig fri
och ger dig ut i den stora världen
för en så sällsynt fågel
kan inte snaras

De måste få breda ut vingarna
och känna sig fria




Fri vers av mickech
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-28 00:10



Bookmark and Share


  SvartPoesi
"släpp henne fri, och kommer hon tillbaka är hon evigt din" fina ord min vän. Saknad och kärlek i ett samspel.
2012-03-30

    ej medlem längre
En varligt mjuk kärlek.
2012-03-28

  Linda CH VIP
Man kan bara hoppas att den lilla vilda fågeln stannar på besök då och då!
Fin text med massor av levnadsglädje.
2012-03-28

    lory
fantastik fångat känsla...bravo
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech