Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Jag saknar
den jag en gång var
Föraktar stundtals
den som blev kvar

Ärren visar skadan
av senaste årens smärta

Då ångesten övertog
mitt liv
och mitt redan sargade
hjärta




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-28 02:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
well it´a miracle
sorg smärta och ångest binder de vackraste/starkaste banden
OM vi reser oss ur askan
blir vår nya kostym blir starkare
men aldrig får vi glömma !

det är viktigare än någonsin att bevara känsligheten den ömtåliga huden för medvandrarnas träsk.

Men det här var 2012 och du går med friska steg genom dagen !






2019-05-19

    lory
fint om ångesten och smärta..
2012-03-28

  ERD-man-SKY VIP
Smärtan är närvarande i våra liv alldeles för ofta :(
En fin dikt!
2012-03-28

  S.A.I. Steve Lando
välfångad om ångestens börda
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP